Home / Adverteren

Adverteren

Adverteren op Ouders Magazine is gericht adverteren met resultaat. Onze lezers bestaan uit zwangere vrouwen, jonge gezinnen en kinderen met de zorg voor hun ouders. Wij informeren onze doelgroep over alles wat relevant voor ze is. Wij informeren eerlijk en vertrouwd. Veel van onze lezers bezoeken de website dagelijks om op de hoogte te blijven over de situatie waarin zij zich bevinden. Oudersmagazine.nl heeft voor iedere campagne een oplossing. Hieronder vindt u een overzicht van advertentiemogelijkheden die wij bieden.

Leaderboard.

Een leaderboard advertentie is zichtbaar in de header van de website en op iedere pagina. Het formaat van deze banner is 728 x 90 pixels.

Prijs € 590,- per maand exclusief BTW.

Large skyscraper.

Een large skyscraper advertentie is zichtbaar in de rechter sidebar van de website en op iedere pagina. Het formaat van deze banner is 300 x 600 pixels.

Prijs € 490,- per maand exclusief BTW.

Medium rectangle. 

Een medium rectangle advertentie is zichtbaar in de rechter sidebar van de website en op iedere pagina. Het formaat is 300 x 250 pixels.

Prijs € 390,- per maand exclusief BTW.

Medium rectangle in post.

U kunt er voor kiezen om de medium rectangle banner te plaatsen in een artikel naar keuze op de website omdat dit artikel bijvoorbeeld goed aansluit bij uw product of dienst. Het formaat is 300 x 250 pixels.

Prijs € 75,- per maand exclusief BTW.

Small Leaderboard boven ieder bericht.

Een small leaderboard advertentie wordt getoond boven ieder bericht op de website. Deze banner heeft een formaat van 468 x 60 pixels.

Prijs per maand € 390,- exclusief BTW

Small leaderboard onder ieder bericht.

Een small leaderboard advertentie wordt getoond onder ieder bericht op de website. Deze banner heeft een formaat van 468 x 60 pixels.

Prijs per maand € 190,- exclusief BTW

Ingezonden mededeling.

Een ingezonden mededeling oftwel een IM-er, word als bericht geplaatst op de website. Hieraan vooraf gaat een telefonisch interview waarna het bericht door onze redactie wordt geschreven. Na goedkeuring van uw kant wordt de IM-er geplaatst in een categorie naar keuze.

Prijs € 490,- exclusief BTW.

Background advertentie.

Ook de achtergrond van Oudersmagazine.nl is beschikbaar als advertentieruimte. Aan de zijkanten van de website verschijnt uw advertentie en de gehele achtergrond is aanklikbaar, waarna de bezoeker naar uw website gebracht wordt.

Prijs per maand € 600,- exclusief BTW